fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:44 29 Лип 2023

Доставка з Китаю: можливе підвищення ставок на перевезення морем

Можливість замовлення товарів з Китаю дозволяє закуповувати сировину та продукцію високої якості, що відповідають потребам будь-якого бізнесу та значно економити кошти. Тому серед українських підприємців та приватних покупців попит на китайські товари завжди дуже високий.

З серпня 2023 року очікується суттєве підвищення ставок на міжнародні морські перевезення. Цей фактор відчутно вплине на загальну вартість доставлення вантажів з Китаю та інших країн до українських міст.

Як заощадити на морських перевезеннях у поточній ситуації

  1. Плануйте транспортування заздалегідь, враховуючи нестабільність та коливання вартості, а також вплив на неї сезонного чинника.
  2. Розгляньте можливість використання альтернативних маршрутів та портів, які можуть запропонувати вигідніші ставки.
  3. По можливості об'єднуйте свій вантаж з вантажами інших компаній для заповнення контейнерів. Консолідація замовлень допоможе зменшити витрати.
  4. Оптимізуйте пакування товарів, щоб зменшити обсяг та вагу вантажу. Менший обсяг допоможе заощадити на вартості транспортування.
  5. За певних умов мультимодальні перевезення можуть бути ефективнішими та дешевшими, ніж прямі морські перевезення.
  6. Різноманітність постачальників допоможе вам не залежати від одного джерела та порівнювати умови перевезення.

Подорожчання тарифів на морські перевезення є значним випробуванням для компаній, що займаються міжнародною торгівлею. Однак, за допомогою ретельного планування та співпраці з надійними партнерами, можна впоратися зі зростаючими витратами та навіть заощадити на перевезеннях.

Компанія Укр-Китай Коммунікейшин понад 18 років пропонує послуги під ключ для доставки з Китаю в Україну вантажів, контейнерів будь-якого типу та приватних замовлень. Досвідчена команда фахівців забезпечить клієнтам чітко налагоджені ланцюги логістики, послуги митного брокера, супровід документів та контроль якості на будь-якому етапі виконання замовлення, що в комплексі дозволить доставляти китайські товари з вигодою та вчасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: