fbpx
Сьогодні
17:28 21 Лип 2023

На Донеччині росіяни обстріляли Торецьку громаду: загинули діти

English version here

Фото: facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Сьогодні, 21 липня, ворожі війська обстріляли село Дружба в Донецькій області. Унаслідок атаки загарбників загинуло двоє дітей.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на заяву глави Донецької ОВА Павла Кириленко.

Близько третьої години дня росіяни обстріляли селище з артилерії – один зі снарядів влучив на подвір'я, де перебували діти, – 10-річний хлопчик і 16-річна дівчинка.

"Брат і сестра. Вони отримали поранення, несумісні з життям", – пише Кириленко.

Також повідомляється, що у тому ж селищі під час обстрілу була поранена літня жінка – вона доправлена до лікарні.

Обстріли Донецької області

Донецька область залишається в епіцентрі бойових дій. Активні бої тривають у районі Бахмута, Авдіївки та Мар'їнки, а також у напрямку Волновахи.

російські окупанти обстрілюють з важкого озброєння прифронтові населені пункти. Всього, за попередніми оцінками, у Донецькій області з початку повномасштабного вторгнення загинули щонайменше 1563 цивільні особи, поранення отримали понад 3700 людей.

Сьогодні повідомлялось, що росіяни за добу обстріляли декілька напрямків в Донецькій області.

На Волноваському напрямку під вогнем Вугледар і Богоявленка. Обійшлося без жертв.

На Донецькому напрямку у Курахівській громаді пошкоджено соціальний об'єкт у Гірнику. Серед ночі ворог обстріляв Авдіївку касетними снарядами.

На Горлівському напрямку, зранку росіяни обстріляли з "Градів" Костянтинівку – вбили подружжя, пошкодили школу та 20 будинків. Також один будинок пошкоджено у Предтечиному.

Окрім того, пошкоджено три будинки у Торецькій громаді: у Північному, Залізному та Дружбі. У Соледарській громаді три будинки – у Привіллі. У Часовоярській громаді – два будинки.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську, зафіксовано дев'ять обстрілів Лиманської громади.

Унаслідок чого загинули дві людини, ще двоє отримали поранення.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 21 липня, російські війська завдали удару 7 ракетами різного класу по об'єкту інфраструктури в Білгород-Дністровському районі Одещини.

В Одеській області ворог знищив 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю.

Також ворог атакував Чернігівщину. Було зруйновано будинок культури в одному з населених пунктів області. На місці влучання російської ракети в будинок культури знайшли тіло загиблої жінки.

Крім того, у Запорізької області росіяни обстріляли Гуляйполе, загинули чотири працівники сільгосппідприємства, ще двоє зазнали поранень.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: