fbpx
Сьогодні
Анонс 13:28 16 Лип 2023

НаЗахід 23 — практична онлайн-конференція з SEO-просування пройде 21 липня

Міжнародна агенція з діджитал-маркетингу SeoProfy запрошує власників бізнесів, стартаперів, маркетологів, розробників та SEO-спеціалістів всіх рівнів досвіду відвідати безкоштовну онлайн-конференцію НаЗахід, яка пройде 21 липня. 

НаЗахід традиційно дає глядачам унікальний матеріал, який раніше не був представлений на жодній галузевій події. Конференція побудована виключно на практичних кейсах спікерів — досягненнях і помилках кращих українських та закордонних спеціалістів індустрії. Більш того, глядачі мають змогу поставити свої питання спікерам в чаті прямого ефіру.

Адаптувавши теми до реалій роботи у воєнний час, організатори та доповідачі незмінно націлені на перемогу на фронті і в бізнесі. Під час конференції пройде збір донатів для ЗСУ, де кожний учасник отримує можливість виграти персональну консультацію у обраного спеціаліста.

Теми, які будуть обговорені на конференції: Vision, Technical SEO, Indexing, AI Content, AI, Analytics, Design, SEO Management, SEO Approach in EU, Local SEO, PBN.

В число доповідей 23-ї онлайн-конференції НаЗахід увійдуть:

  • "SEO Future: як АІ змінить SEO та що робити аби через два роки не піти на завод" від Дмитра Бондаря з Boosta,
  • "Google Analytics 4 житті SEO-фахівця: як будувати звіти по-новому і не втратити здоровий глузд" від Олександра Уткіна з Promodo,
  • "Як козаки сітку будували" від Юрія Кацарського з Aweb,
  • "From AI to Authority: Why AI-Generated Content Isn't Created Equal" від Michał Suski з Serfer, (доповідь англійською)
  • "Як ефективніше індексуватись" від Володимира Лучанінова з Playtini,
    та багато інших.

Конференція почнеться о 09:00 за Києвом (GMT+3) і триватиме близько 10 годин. Участь безкоштовна за умови реєстрації на сайті https://nazahid.com/ 

Ще більше корисної інформації та анонсів для SEO-ком'юніті у Telegram-каналі події: https://t.me/nazahid

"Рубрика" — інформаційний партнер онлайн-конференції НаЗахід

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: