fbpx
Сьогодні
16:59 14 Лип 2023

SET University запускає стипендії на магістерські програми з кіберзахисту та компʼютерних наук для українських студентів: як працює рішення

SET University в межах благодійної ініціативи SET Grants, запускає стипендійну програму для підтримки українських студентів. Українці та українки можуть отримати стипендії, що покривають від 70% до 90% від вартості навчання на програмах SET University.

Про це повідомляє Рубрика.

У чому проблема?

Під час війни особливо важливо підтримувати освіту та студентів. Чимало вступників через бойові дії стали вимушеними ВПО та зіштовхнулись з фінансовими труднощами. SET University прагне створити додаткові можливості для рівного доступу до якісної ІТ-освіти серед талановитих фахівців та фахівчинь.

Яке рішення?

В межах ініціативи SET Grants університет представили стипендійні програми для магістрів. За підтримки благодійників та партнерів, SET University запускає 10 грантових місць для програм з кіберзахисту та компʼютерних наук.

Стипендії спрямовані на часткове покриття навчальних витрат студентів. Таким чином університет прагне розширити можливості для абітурієнтів, які обирають технічні магістерські програми.

«Ми в університеті впевнені, що талановиті студенти та студентки мають отримати можливість реалізовувати свій потенціал. Саме тому активно розвиваємо та залучаємо нових партнерів до нашої стипендійної програми SET Grants. Результатом цього стали 10 грантових місць в межах двох магістерських програм, які стартують вже цього року», — додає президентка SET University, Ірина Вольницька.

Як це працює?

В стипендійній програмі беруть участь обидві магістратури SET University: Cyber Defense та Computer Science. Освітні стипендії покриватимуть від 70% до 90% вартості освітніх програм SET University з кіберзахисту та компʼютерних наук. В межах обох магістерських програм буде надано по п'ять стипендійних місць. Загалом університет планує відібрати 10 студентів, які отримають навчальні гранти.

Обидві магістерські програми SET University крім освітніх технічних блоків, мають додатковий підприємницький напрямок, розроблений в партнерстві з Fisher Center for Business Analytics Каліфорнійського університету Берклі. Учасники магістерських програм зможуть долучитись до цієї програми з інновацій та підприємництва без додаткового відбору, автоматично.

Для участі в конкурсі необхідно подати заявку та пройти співбесіду з командою SET University.

Прийом заявок триватиме до 1 вересня 2023 року. 

Подати заявку можуть:

  • Представники Збройних сил України та Національної гвардії України (чинні військовослужбовці та в запасі)
  • Ветерани та військовослужбовці у відставці
  • Діти учасників бойових дій
  • Українки, які прагнуть розвиватися в IT
  • ВПО та переміщені громадяни України.

Деталі про графік подачі та вимоги за посиланням — https://bit.ly/set_university_grants_masters_programs

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: