fbpx
Сьогодні
PR 12:26 06 Лип 2023

Все, що ми знаємо про iPhone 15

Зараз купити Айфон 15 хоче кожен шанувальник Епл. І до виходу новинки залишилося небагато, тож інтерес тільки зростає. Величезна кількість чуток і домислів оточують нову модель і складно виділити із них однозначно правдиві. Тому фахівці інтернет-магазину Stylus зібрали наявну інформацію щодо змін моделі у цій статті, щоб поділитися з читачами та розповісти більше про новинку.

iPhone 15: дата виходу та вартість

Як це вже традиційно склалося, новий iPhone 15 буде представлений на осінній презентації WWDC 2023. Конференція зазвичай проходить у першій половині вересня, так що очікуємо на вихід нового «яблучного» телефону зовсім скоро, оскільки в продаж гаджети надходять незабаром після неї. Там будуть представлені й інші важливі новинки року.

Звичайно, Айфон 15 матиме чимало спільного з попередником. Але й оновлень у моделі буде не менше. І це дозволяє скласти приблизну вартість базової серії пристроїв. Спираючись на можливості та ціну попереднього покоління телефону, новинка цілком може коштувати від 799$. Але це також багато в чому залежить від технічних змін телефону, які поки що невідомо буде введено. Так ця ціна може бути дещо вищою – 899 $.

Новий чи старий дизайн

Що на ранніх, що на нинішніх ймовірних рендерах не особливо зрозуміло, яким же насправді буде дизайн нового iPhone 15. Те, що купертинівці збережуть загальну концепцію та основний напрямок зовнішнього вигляду телефонів – це логічно і зрозуміло. Поки що наполегливо тримається думка, що грані смартфона будуть більш округленими. Це зробить модель більш ергономічною та приємною. Також очікуємо появи нових кольорів у лінійці. Якщо спочатку багато хто говорив про яскраві рожеві та блакитні кольори, то зараз «у фаворитах» більш стримані тони, як темний червоний і синій, а також оновлення деяких старих кольорів.

Ґрунтовної заміни екрана у лінійки не буде. І це нікого не дивує, адже якість зображення в iPhone 14 і без того чудова. Так що весь екран перекочує і в нову модель. Але ось базову модель і Плюс все ж чекає вагоме оновлення в цьому сегменті – усунення «чубчика» і його заміна на Dynamic Island. Не тільки у «прошок» тепер буде ця фішка.

Все, що ми знаємо про iPhone 15

Технічні характеристики iPhone 15

З усієї лінійки найбільшою популярністю, як правило, користуються флагман та база. Здавалося б – дві крайності, але саме так розподіляються потреби користувачів. І, знаючи, які зміни торкнуться бази, висновки про більш «прокачані» моделі робити набагато простіше. Айфон 15 може отримати такі зміни:

  1. Новий процесор. А16, який використовувався в Про і Про Макс iPhone 14, тепер перекочує в базу і Плюс. Це користувачів лише надихає, адже потужності та можливостям процесора можна лише приємно дивуватися.
  2. Оперативна пам'ять. Ось тут поки йдуть суперечки, оскільки Епл з однаковою ймовірністю може залишити 6 Гб, і підняти її до 8 Гб.
  3. Внутрішнє сховище. Теж один із компонентів, що сильно впливають на підсумкову ціну телефону. Цілком можливо, що обсяг 128 Гб приберуть через низьку потребу. Проте можуть додати 1 Тб, що за відсутності карти пам'яті цілком логічно.

Батарея, за ідеєю, не повинна отримати жодних особливих змін. Якщо місткість акумулятора і стане вищою, то небагато. Також буде доступна швидка зарядка. І тут ось апгрейд все ж таки трапиться. Але не в технічному, а фізичному плані. Apple замінять роз'єм Lightning на USB Type-C.

Як зміниться камери в iPhone 15

Найбільшим і найочікуванішим апгрейдом головного блоку камер став 48 Мп об'єктив. Він повинен перебратися на базові моделі з «прошок». Цього дійсно чекають багато користувачів, оскільки така зміна цілком може підштовхнути до покупки телефону. Звичайно, чекати таких можливостей зйомки, як у флагмана, не потрібно. Але і без цього рівень фото та відео помітно зросте.

Звичайно, програмні зміни теж будуть, Епл просто не може не покращувати гордість своїх смартфонів, що цілком правильно. А більше й докладніше ми вже дізнаємося на презентації.

Все, що ми знаємо про iPhone 15

Купити iPhone 15 можна буде і в магазині Stylus. При чому ще до того, як модель з'явиться на вітринах, на сайті буде можливість зробити попереднє замовлення. Так що кожен потенційний покупець зможе стати одним із перших, хто випробує всі можливості та оновлення новинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: