fbpx
Сьогодні
Новини компаній 18:21 26 Чер 2023

Чи варто робити підтяжку живота та грудей: переваги та ризики пластичної операції

З плином часу наше тіло поступово втрачає свої підтягнутість та привабливі форми. Причин цьому багато: вікові зміни, швидке схуднення, вагітність тощо. Звичайно, поліпшити стан тіла можна за допомогою фізичних навантажень та збалансованої дієти, однак найбільш дієвий спосіб повернути привабливість грудей та живота на тривалий час — це пластична операція.

Клініка пластичної хірургії Platinum Laser пропонує безпечну та професійну корекцію фігури. Наші спеціалісти застосовують сучасні методи, які є менш травматичними та більш дієвими. Тому процес реабілітації проходить значно легше, а результат залишається на довгі роки.

Чи варто робити підтяжку живота та грудей: переваги та ризики пластичної операції

Що таке підтяжка грудей?

Підтяжка грудей, або ж мастопексія — це хірургічна процедура, яка полягає в корекції форми молочних залоз, зокрема усунення опущення грудей. Вона допоможе при:

  • вираженій асиметрії;
  • наявності розтяжок (стрій);
  • завеликому об'ємі;
  • пласкій, видовженій формі грудей.

Існують різні варіанти мастопексії: кругова, якірна, циркулярна, вертикальна та ендоскопічна. Вони застосовуються в різних ситуаціях.

Найменш травматичною вважається кругова техніка. Це досягається шляхом виконання хірургом невеликих розрізів. Вони швидко загоюються та майже не залишають слідів. Однак цей вид підтяжки підходить тільки при невеликому птозі (опущенні). Для більш серйозних випадків застосовують якірну або вертикальну мастопексію.

Переваги мастопексії

Найголовніша перевага такої пластичної операції — це суттєвий та довготривалий ефект. За умови правильно післяопераційного догляду та дотримання порад спеціаліста, він зберігатиметься мінімум 10 років.

Інші переваги процедури:

  • мінімальний ризик виникнення ускладнень після операції;
  • післяопераційні шрами майже не помітні на тілі;
  • короткий реабілітаційний період.

Ця процедура є доволі популярної в Україні та світі. Вона дозволяє зробити силует більш привабливим та повернути собі впевненість.

Що таке підтяжка живота?

Підтяжку живота ще називають абдомінопластика. Процедура полягає у видаленні надлишкового жиру та поверненні природного положення черевним м'язам. Також в ході операції лікар може коригувати положення пупкового кільця, прибрати стрії та післяопераційні рубці.

Показаннями для абдомінопластики є:

  • обвислий живіт після пологів;
  • швидке схуднення;
  • припупкова або пупкова грижа;
  • жирові відкладення в області живота;
  • стрії та рубці.

Існують різні види підтяжки живота, які застосовують залежно від ступеня складності проблеми та побажань пацієнта.

Переваги абдомінопластики

Підтяжка живота має миттєвий ефект. Якщо дотримуватись порад лікарів, то триматиметься він роками. Результат операції можна оцінити вже через місяць після її проведення — рівно стільки триває реабілітаційний період.

Абдомінопластика майже немає протипоказань та не залишає помітних післяопераційних шрамів на тілі.

Отже, якщо ви маєте потребу в корекції фігури, абдомінопластика та мастопексія — це процедури, що допоможуть вирішити проблему. Завдяки досвіду та кваліфікації лікарів Platinum Laser ризики операції мінімальні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: