fbpx
Сьогодні
22:17 25 Чер 2023

Співачка Лобода образила дівчину, що тримала плакат "Харків без Лободи"

Під час вуличного виступу в Харкові співачка Світлана Лобода неадекватно зреагувала на плакат "Харків без Лободи", образивши дівчину, яка його тримала.

Про це у Фейсбуці повідомляє рух "Чесно".

"Це Світлана Лобода виступає у Харкові та принижує дівчину, яка прийшла з плакатом «Харків без Лободи». Особливо бридко звучить питання "хто тобі дав гроші?", виходить у світі Свєти позиція може бути лише за гроші?", – риторично запитує "Чесно".

Поряд з відео рух оприлюднив фото матері Світлани Лободи, Наталії. Депутатка Ірпінської міської ради від "Нових облич" у 2017 році привезла у Москву тортик на передачу "Пусть говорят".

Рух "Чесно" зауважив, що кампанія за позбавлення її мандата була дуже тривалою, але врешті-решт успішною.

Відео, на якому Лобода ображає дівчинку-підлітка у Харкові, облетіло соцмережі. Люди переконані, що співачка фактично цькує дитину за проукраїнську позицію.

"Ще раз – доросла, відома жінка принижує дитину за проукраїнську позицію на очах кількох десятків людей, які їй за це аплодують", – написала Севгіль Мусаєва.

"Хлопці у камуфляжі намагались вмовити її піти, до неї підходили, щось казали, дівчина стоїть незворушливо", – зазначила Валерія Володимирівна з Харкова.

Вона додала, що дівчина стоїть навпроти натовпу спокійна, бо знає, що співачка – зрадниця, які не потрібні Харкову.

Довідка

Світлана Лобода активно виступала в росії з моменту окупації Криму, а 2015 року вона співала на заході на честь "перемоги Радянського Союзу" у Другій світовій війні 9 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: