fbpx
Сьогодні
09:58 24 Чер 2023

Українські захисники над Миколаївською областю вночі збили дві крилаті ракети, - Кім

[;ua]Фото: Ілюстративне DEFENCE UAPhoto:Illustrative DEFENCE UA

У ніч на 24 червня в Миколаївській області працювала протиповітряна оборона, українським захисникам неба вдалося збили дві крилаті ракети.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

Як повідомив очільник області, близько 3:00 у небі над Миколаївською областю сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збили дві російські ракети.

Голова ОВА наголосив, що мова йде про крилаті ракети типу Х-101/555.

Також Кім повідомив, що загарбники вчора з артилерії обстріляли Очаківську громаду. На щастя, ніхто не постраждав.

Що відомо про нічну атаку на Україну

Російська армія вкотре атакувала Україну, цього разу окупанти застосували ракети.

Так, уночі, 24 червня, українська протиповітряна оборона збила в небі навколо Києва понад 20 російських ракет: уламки ворожої повітряної цілі влучили у 25-поверховий будинок столичного Солом'янського району, 3 людини загинули.

Також росіяни атакували приватний сектор Дніпра, було зруйновано кілька будинків.

"Знову ці тварюки обстріляли приватний сектор в Дніпрі. Жодної військової цілі. Декілька будинків зруйновано вщент", – написав очільник Дніпра Бориса Філатова.

Своєю чергою, Харків потерпав від обстрілів ракетами С-300. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив про удари по місту та області, а також закликав мешканців перебувати в укриттях.

Ігор Терехов повідомив про щонайменше три "прильоти" по Слобідському району. Попередньо, використовувались ракети С-300.

"В одному випадку потрапляння у газову трубу. Є пожежа, на місці працюють підрозділи ДСНС. Наразі інформації про постраждалих немає", – написав він.

Окрім того, в Кропивницькому спрацювали українські сили ППО, внаслідок чого сталося падіння уламків ворожих ракет на будинки та авто, є пошкодження.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: