fbpx
Сьогодні
10:32 21 Чер 2023

У Криму поблизу Феодосії сталося пошкодження залізничного полотна

У районі кримської Феодосії, як заявила окупаційна влада, сталося пошкодження залізничного полотна.

Про це повідомив призначений росією "глава" окупованого Криму Сергій Аксьонов у Telegram, його радник Олег Крючков у Telegram.

Як Аксьонов запевнив, протягом двох годин рух поїздів буде відновлено. За його словами, постраждалих немає. На місці працюють профільні служби.

"У районі Феодосії пошкоджено залізничне полотно. Протягом двох годин рух поїздів буде відновлено. Постраждалих немає", – повідомив він.

Його радник повідомив, що у зв'язку з пошкодженням полотна скасовано дві ранкові електрички.

Тим часом в соціальних мережах поширюється відео, на якому, як стверджується, зображений момент підриву залізничного полотна партизанами. Однак, оскільки ролик знято в темний час доби, по ньому важко судити, чи дійсно ці кадри мають відношення до пошкодження залізниці поблизу Феодосії.

Що відомо про ситуацію в Криму

Як ми писали, секретар РНБО Олексій Данілов порадив росіянам, які залишаються в тимчасово окупованому Криму, якомога швидше повертатися додому.

Він нагадав, що повернення української влади на півострів – лише питання часу.

Тим часом партизани з руху "АТЕШ" повідомляють, що в Криму населення нелояльне до російських окупантів. Також вони повідомляють, що через півострів триває перекидання військової техніки в бік фронту.

Своєю чергою окупаційні війська, готуючись до того, що українські Сили оборони спробують зайти в Крим, почали створювати оборонні рубежі біля Перекопу.

А нещодавно, в окупованому Сімферополі підірвався автомобіль так званого "віцепрем'єра" окупованої частини Запорізької області Володимира Єпіфанова.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: