fbpx
Сьогодні
Відео 10:53 13 Чер 2023

Командувач Сухопутних військ ЗСУ показав просування українських воїнів на флангах під Бахмутом

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський оприлюднив відео просування українських військ на Бахмутському напрямку та втрати ворога.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Сирського в Telegram.

"Сили оборони продовжують оборонну операцію на Бахмутському напрямку. Наші воїни просуваються вперед, ворог втрачає позиції на флангах", – йдеться в повідомленні.

Він також нагадав про повідомлення Міноборони Великої Британії про те, що росія втрачала по солдату за кожні 48 см територій у Бахмуті.

Довідка

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 12 червня чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Однією з тем обговорень стали успіхи ЗСУ на фронті. Окремо Зеленський подякував за Бахмут, зазначивши, що ЗСУ збільшують контроль на цьому напрямку.

російські війська намагалися взяти Бахмут з літа минулого року. Як заявив президент США Джо Байден, лише під Бахмутом росіяни втратили понад 100 тисяч убитими та пораненими.

Вчора речник Сил оборони Східного напрямку полковник Сергій Череватий в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив, що підрозділи ЗСУ проводять штурмові дії на Бахмутському напрямку та просуваються вперед.

Загалом загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 216 650 військових. За минулу добу українські військові знищили 470 загарбників, 4 танки, 20 артилерійських систем та іншу техніку ворога.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: