fbpx
Сьогодні
11:57 13 Чер 2023

Хакери у день рф зламали російські радіостанції: "Визвольна армія йде на Крим"

У понеділок, 12 червня, в день росії хакери зламали радіостанції в Калінінграді та Свердловській області. В їх ефірі розповіли мешканцям про "визвольну армію, що йде на Крим".

Про це повідомляє Телеграм-канал Baza, пише Рубрика.

Вдень 12 червня на радіостанціях "Ретро FM" та "Росія" у Свердловській області почали розповідати про "визвольну армію" та необхідність ховатися у укриттях, а також про Крим, який "незабаром стане українським".

Пізніше те саме сталося з ефіром радіо "Європа Плюс" у Калінінграді — чоловічий голос повідомив мешканців про "збір добровольчого загону в Україну для взяття Республіки Крим".

російські поліцейські почали шукати причетних. На радіостанціях сказали, що, зважаючи на все, невідомі зламали сервери чи супутники та просто підмінили сигнали.

Довідка

7 червня радіостанції в Сочі, Джубзі, Темрюку Краснодарського краю рф та в обласному центрі Ростові-на-Дону зазнали хакерської атаки, в ході якої було запущено звернення від Російського добровольчого корпусу.

До того, 5 червня, в ефірі деяких радіостанцій, які ведуть мовлення на Ростовську, Білгородську, Воронезьку області Росії передали "звернення Путіна", в якому йшлося про "вторгнення українських військ" і "оголошення військового стану"

А 4 червня у тимчасово захопленому Криму декілька кабельних телеканалів відключають трансляцію. Хакери зламали доступ і замість звичних програм в ефірі показали відео Міністерства оборони України з анонсом контрнаступу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: