fbpx
Сьогодні
16:43 13 Тра 2023

Російська атака на Хмельниччині: збільшилася кількість постраждалих до 21

Фото: facebook Повітряних сил ЗСУ

У ніч на 13 травня, унаслідок атаки ворожого безпілотника на Хмельниччині постраждала 21 особа, з них двох госпіталізовано.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу Хмельницької ОВА.

"Сьогодні ворог вчергове атакував Хмельниччину ударним дроном, влучивши в один з об'єктів критичної інфраструктури області, який розташований поза межами населених пунктів.

Однак станом на зараз маємо 21-у постраждалу особу. Двоє з них госпіталізовано, іншим надано медичну допомогу та переведено на амбулаторне лікування", наголосили у військовій адміністрації.

За словами Симчишина, здоров'ю постраждалих нічого не загрожує.

Серед травм:

  • порізи склом,
  • поранення від ударів внаслідок падіння стелі, дверей.

У населених пунктах, які розташовані поблизу від епіцентру удару, потужними вибуховими хвилями завдано пошкоджень цивільним об'єктам: вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи.

Зокрема, пошкоджено навчальні, медичні та культурні заклади, адміністративні будівлі, промислові об'єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки.

Крім того, речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону повідомив, що Хмельницьку область атакували чотири дрони-камікадзе.

Довідка

Нагадаємо, в ніч на 13 травня у Хмельницькій області пролунали вибухи. Пізніше стало відомо, що окупанти атакували об'єкт у Хмельницькому районі.

Всього росія вночі запустила по Україні 21 дрон, сили ППО збили 17 "Шахедів".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: