fbpx
Сьогодні
20:53 13 Тра 2023

Чимало росіян взяли в полон: українські війська поступово просуваються у передмісті Бахмута, - Маляр

Фото: 24 ОМБр імені короля Данила

На Донеччині українські Сили оборони поступово просуваються у передмісті Бахмута, окрім того наші захисники взяли у полон чимало російських загарбників.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм заступниці міністра оборони Ганни Маляр.

"В епіцентрі бойових дій на Бахмутському напрямку ситуація розвивається динамічно. По двох напрямках у передмісті Бахмута наші війська поступово просуваються. Коректних цифр зараз не буде, бо ідуть активні бойові дії. Наші знищують ворога та вже чимало взяли у полон", повідомила представниця оборонного відомства.

Маляр також зауважила, що натомість в самому місті ситуація складніша. Утім, завдяки грамотному плануванню командування та мужності українських бійців ворогу не вдається взяти місто під контроль.

Нагадаємо, як повідомляв Генштаб ЗСУ, на Бахмутському напрямку російські війська продовжують йти у наступ, водночас українські захисники поряд із веденням позиційної оборони ведуть і наступальні дії.

Своєю чергою командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський повідомляв, що на Бахмутському напрямку українські військові рухаються вперед на деяких ділянках фронту.

Як писала Рубрика, британська розвідка теж наголосила про просування українських воїнів в Бахмуті й відхід військ рф.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: