fbpx
Сьогодні
10:13 12 Тра 2023

Українські захисники цього тижня не втратили жодної позиції у Бахмуті, – Маляр

Фото: Ганна Маляр/Facebook

Українські військові цього тижня не втратили жодної позиції у Бахмуті та просунулись на Бахмутському напрямку.

Про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила у Телеграмі.

"Протягом тижня в російських телеграм-каналах та ЗМІ провідною темою залишався Бахмут і події, пов'язані з ним. Аналіз повідомлень показує, що для ворога це місто має надважливе значення. Майже сакральне", – написала Маляр.

Вона зауважила, що росіяни висвітлюючи інформацію про бої у Бахмуті, хвалять себе та розповідають про нібито успіх. Також агресор вигадує сюжети про українське військове командування.

"Разом з тим ворог дає неправдиву інформацію про нестачу зброї, чим ймовірно має на меті виправдати реальну ситуацію", – додала заступниця міністра оборони.

Маляр заявила, що реальна ситуація протягом тижня така, що попри наявність зброї ворогу не вдалось реалізувати свої плани. Агресор поніс великі втрати живої сили.

"Наші оборонці просунулись на Бахмутському напрямку вперед на 2 км, жодної позиції у Бахмуті цього тижня ми не втратили", – підкреслила заступниця міністра оборони.

Як повідомлялося, ворог вводить в оману українські Cили оборони щодо нестачі снарядів, у той час як кількість російських обстрілів на Бахмутському і Лиманському напрямках за останні тижні суттєво збільшилась.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: