fbpx
Сьогодні
20:59 11 Тра 2023

У російському МЗС знову погрожують розірвати "зернову ініціативу"

English version here

У Міністерстві закордонних справ росії вчергове почали погрожувати припинити "зернову угоду", якщо не будуть виконані умови москви.

Про це інформує російське пропагандистьке видання "РИА Новости".

Як повідомляють, заступник міністра закордонних справ рф Сергій Вершинін заявив, що якщо до 18 травня не вдасться досягти консенсусу щодо зернової угоди з урахуванням російських вимог, вона припинить існування.

Російський дипломат зазначив, що "просування в питанні перепідключення "Россельхозбанка" до SWIFT немає, від ООН лунають скептичні оцінки".

Також представник МЗС рф заявив, що росія нібито продовжує стикатися з бар'єрами в експорті сільгосппродукції та "не може миритися з лицемірством і подвійними стандартами".

Як писала Рубрика, 11 травня у столиці Туреччини Стамбулі завершились дводенні переговори на рівні заступників міністрів оборони щодо "зернової угоди".

"Сторони домовилися продовжити на технічному рівні у чотиристоронньому форматі зусилля, майданчик для яких надає Туреччина, для забезпечення ефективної роботи "зернової ініціативи" в найближчий період", зазначили у повідомленні.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: