fbpx
Сьогодні
13:16 07 Тра 2023

Українські захисники на Херсонщині за допомогою дронів влучно "мінусують" окупантів: відео

У Херсонській області на одному з островів у гирлі Дніпра українські захисники завдали ударів по позиціях загарбників, бійці успішно ліквідовують російських окупантів за допомогою скидів з дронів.

Відео своїх ударів військові показали у Telegram-каналі "Оперативний ЗСУ".

Як зазначають, в результаті у ворога є загиблі та поранені.

ЗСУ Херсонщина, гирло Дніпра

Фото: Скріншот з відео

"Херсонщина, гирло Дніпра на островах, наші воїни з дрона мінусують орків з 61 бригади. Тримайте лайфхак – як морські піхотинці орків перетворюються на дохлих піхотинців. А їх халупка – на свіжу могилу", написали захисники в описі до відео.

На кадрах видно, як український дрон скидає на позицію російських агресорів боєприпаси, після чого відбувається вибух та бліндаж загарбників займається.

ЗСУ Херсонщина, гирло Дніпра

Фото: Скріншот з відео

Далі видно, як дехто з загарбників втікає, а дехто – витягує з вогню трупи окупантів. Тим часом українські воїни атакують вдруге, добиваючи тих, хто не встиг втекти.

ЗСУ Херсонщина, гирло Дніпра

Фото: Скріншот з відео

Підкреслюють, що аби безславно тут померти, загарбники з 61 окремої Киркенеської бригади морської піхоти приїхали в Україну з Мурманської області рф.

Нагадаємо, вранці 7 травня у Генштабі Збройних сил України оновили дані щодо безповоротних втрат росії у війні проти нашої держави.

Минулої доби українські воїни ліквідували за добу 660 загарбників і збили 18 ворожих БПЛА. Загалом за час повномасштабної агресії рф проти України ліквідовано 194 430 окупантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: