fbpx
Сьогодні
14:14 06 Тра 2023

На коронацію Чарльза III прибула перша леді України у супроводі Шмигаля

English version here

Фото: Associated Press

Олена Зеленська у супроводі прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля прибула на коронацію Чарльза III до Вестмінстерського абатства у Лондоні.

Про це пише ТСН.

Як зазначають, перша леді має чарівний вигляд. Для такої важливої події Олена обрала елегантне вбрання пастельного блідо-блакитного кольору від українського бренду the COAT by Katya Silchenko. Воно складається із пальта з двома ґудзиками і сукні міді.

Зеленська на коронації Чарльза ІІІ

Фото: Associated Press

Образ Зеленська доповнила білими туфлями на шпильках. Вона зробила акуратну зачіску з локонами й боковим проділом та ніжний макіяж. Аутфіт перша леді завершила вишуканими перлинними сережками й перлинною підвіскою на ланцюжку.

Денис Шмигаль одягнув класичний чорний костюм, білу сорочку і чорну краватку.

Нагадаємо, що 6 травня, у столиці Великобританії зібралися поважні світові лідери, королівська родина та піддані Сполученого Королівства, щоб стати свідками історичної події – коронації старшого сина покійної Єлизавети II Чарльза III та його дружини Камілли.

Як писала Рубрика, дружина президента України прибула до Лондона два дні тому, де вже встигла поспілкуватися з монархом, Кейт Міддлтон та іншими представниками королівської родини.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: