fbpx
Сьогодні
11:05 06 Тра 2023

Через побоювання начебто ударів з боку України росіяни закрили Кримський міст

Фото: ЧП / Крым

Російські окупанти призупинили рух Кримським мостом, який з'єднує півострів з материковою росією. Цивільним повідомляють про загрозу ракетних ударів.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Як розповідають цивільні, рух Кримським мостом тимчасово призупинено через ризик ракетних ударів. Усіх розвертають назад.

Водночас за словами так званого "міністра транспорту Криму" Миколи Лукашенка, рух призупинено нібито з технічних причин.

"Рух Кримським мостом призупинено з технічних причин і відновиться найближчим часом. Перепрошуємо за тимчасові незручності. Поромна переправа працює у звичайному режимі", – стверджує так званий "міністр".

Нагадаємо, що сьогодні 6 травня, в Криму пролунали декілька вибухів, після цього місцеві жителі помітили дим. Через деякий час окупаційна "влада" заявила про роботу ППО.

Відмітимо, що 4 травня, близько 19:00, у тимчасово окупованому Севастополі Кримського півострова було чути два вибухи. Так званий "глава" міста стверджує, що збили безпілотник.

Як писала Рубрика, так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв повідомив уночі 29 квітня, що в Козачій бухті горить резервуар із паливом. Він вважає, що причиною пожежі стало влучання безпілотника.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: