fbpx
Сьогодні
21:04 04 Тра 2023

Над Києвом протиповітряна оборона збила дрон: уламки впали на будівлю, спричинивши пожежу

Фото: Getty Images

У повітряному просторі над Києвом українські сили протиповітряної оборони збили безпілотник, уламки впали у Солом'янському районі.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram начальника КМВА Сергія Попка, Повітряні сили у коментарі Українській правді, Telegram голови Києва Віталія Кличка.

У Повітряних силах повідомили, що протиповітряна оборона працювала по БПЛА, який у підсумку було знищено силами мобільних вогневих груп.

Своєю чергою Попко зазначив:

"Під час останньої повітряної тривоги над Києвом був зафіксований безпілотний літальний апарат. Силами і засобами протиповітряної оборони об'єкт був збитий. Інформація щодо потерпілих чи руйнувань житлового фонду або інфраструктури відсутня. Інформація уточнюється".

Очільник столиці розповів, що у Солом'янському районі рятувальники локалізують пожежу в 4 поверховій будівлі.

"Площа загоряння – 50 м кв. За допомогою до медиків ніхто наразі не звертався", додав він.

Пізніше Кличко повідомив, що пожежу в 4 поверховій будівлі Соломʼянському районі столиці локалізували.

"Унаслідок падіння уламків БПЛА зруйновані конструкції будівлі на площі 150 м кв. Інформація щодо потерпілих уточнюється", підкреслив очільник міста.

Через падіння уламків БПЛА, зі слів Кличка, також сталося загоряння на невеликій площі території в Печерському районі. На щастя, будівлі неушкоджені та потерпілих немає.

Нагадаємо, що увечері, 4 травня, в українській столиці та в Київській області оголосили повітряну тривогу. Працювала ППО.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: