fbpx
Сьогодні
21:51 26 Кві 2023

Президент США заявив про важливість підтримки України з боку Південної Кореї

Credit: Demetrius Freeman/The Washington Post via Getty Images

Тверда підтримка України з боку міжнародної спільноти важлива не лише для України чи Європи, вона важлива для визначення того, в якому майбутньому житимуть наступні покоління в усьому світі.

Про це заявив у середу президент США Джо Байден під час спільної пресконференції в Білому домі з президентом Республіки Корея, передає  "Укрінформ".

"Ми (з президентом РК – ред.) розділили наше спільне тверде зобов'язання протистояти разом з народом України жорстокому нападу росії на їхню свободу, територіальну цілісність і демократію. І рішуча підтримка України з боку Республіки Корея є важливою, оскільки грубе порушення рф міжнародного права має значення для націй в усьому світі, а не лише в Європі", – наголосив Байден.

Він підкреслив, що йдеться про те, у що вірить і що обстоює вся міжнародна спільнота, про майбутнє, яке отримають наступні покоління.

"Я вважаю, що зараз світ перебуває в переламній точці. Я вважаю, що вибір, який ми зробимо сьогодні, визначатиме напрямок розвитку нашого світу та майбутнє наших дітей на десятиліття вперед",- наголосив глава Білого дому.

Як повідомлялося, у середу відбулася зустріч у Вашингтоні президентів США й Республіки Корея. Питання підтримки України, а також протистояння агресії рф стало одним із головних тем розмови лідерів.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: