fbpx
Сьогодні
12:49 25 Кві 2023

Перша реформа – державні закупівлі: починає свою роботу Офіс з підтримки змін при Міноборони

English version here

Фото: Віталій Носач, РБК-Україна

Дорадчий орган при Міністерстві оборони, Офіс з підтримки змін (ОПЗ), який має стати платформою для трансформацій в МОУ, починає свою роботу. Його перша реформа буде націлена на сферу державних закупівель.

Про це пише Рубрика, посилаючись на очільницю ОПЗ Юлію Марушевську у Facebook, очільника ДП "Медичні закупівлі України" Арсена Жумаділова у Facebook.

Повідомляють, що команду з цієї реформи очолить Арсен Жумаділов. Вона надаватиме експертну підтримку для ефективної реалізації реформи.

Зокрема, для втілення у життя її ключового продукту – запуску профільної інституції, яка займатиметься впровадженням якісних та системних змін у сфері державних закупівель задля забезпечення безперервності, стійкості та керованості системи постачання для потреб ЗСУ.

Жумаділов підтвердив, що очолив відповідний напрямок в ОПЗ.

"Долучаюсь до трансформаційних змін МОУ у межах команди Офісу управління змінами при Міністерстві оборони України (Офіс)", – написав він.

Очільник ДП "Медичні закупівлі України" підкреслив, що планується формування підґрунтя та рамки для ефективної роботи інституції щодо держзакупівель в майбутньому, яка відображатиме її ключові цінності та підходи до роботи.

Своєю чергою очільниця ОПЗ Юлія Марушевська наголосила:

"В основі роботи – проєктні команди і почерговий запуск змін. Неможливо охопити все одночасно на тому високому рівні, який зараз необхідний. Тому поступово запускатимемо напрямки, із сформованим баченням і потужними командами".

З її слів, перша реформа стосуватиметься державних закупівель. Орієнтація буде на нелетальній номенклатурі (тилових закупівлях).

Зокрема, це:

  • сталість та стійкість системи постачання ввіреної номенклатури;
  • нульова толерантність до корупції;
  • недискримінаційні умови для учасників ринку;
  • розбудова довіри серед стейкхолдерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: