fbpx
Сьогодні
Фото 13:07 20 Кві 2023

На Донеччині війська рф ударили потужно по багатоповерхівці у Вугледарі, обвалився під'їзд

Фото: 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців

У Донецькій області російські агресори завдали удару по Вугледару, внаслідок чого влучили в житлову багатоповерхівку: зруйновано цілий під'їзд.

Про це повідомили у Facebook 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців.

Повідомляють, що російські літаки скинули бомбу на будинок 19 квітня. За інформацією місцевих Telegram-каналів, під завалами опинилися мирні жителі та військові.

Зазначають, що у місті відсутні рятувальники, тому роботу ДСНС виконують мешканці та солдати. Точна кількість постраждалих та жертв поки невідома.

Вугледар, осбтріл

Фото: 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців

"Житловий будинок! Будівля, де цивільні люди плекали надію – вижити в цій війні. Замість надії – лиш руїни… і втрачені життя мирних людей. Руйнація і смерть – це все, на що здатні росіяни", підкреслили в 72-й ОМБр.

Вугледар, осбтріл

Фото: 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців

Нагадаємо, що за даними Генерального штабу ЗСУ, російські загарбники впродовж 19 квітня концентрували основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. За добу на цих напрямках українські воїни відбили понад 40 атак ворога.

На Шахтарському напрямку протягом поточної доби ворог безуспішно намагався вести наступальні дії в районі Вугледара. Обстрілював Вугледар, Новоукраїнку та Велику Новосілку Донецької області.

Як писала Рубрика, також 19 квітня росіяни завдали удару по автобусному парку в Херсоні. Внаслідок обстрілу було пошкоджено транспортні засоби.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: