fbpx
Сьогодні
14:27 16 Кві 2023

Окупаційні війська перекрили вхід до Севастопольської бухти, – ЗМІ

Окупаційні війська перекрили плавучими модулями вхід до Севастопольської бухти, де базується чорноморський флот рф.

Про це повідомляє Суспільне Крим із посиланням на «Агентство», яке отримало відповідні фотографії з бухти.

"Флотське командування вранці у суботу зупиняло рух пасажирських катерів через бухту. На фотографії, яку житель Криму надіслав «Агентству», видно щонайменше три плавучі конструкції, встановлені на вході до Севастопольської бухти, де базується Чорноморський флот. Довгі модулі закривають близько половини входу в бухту, ширина якого – близько 400 метрів", – йдеться у повідомленні.

Як повідомив місцевий житель, відповідні конструкції розміщують декілька останніх днів. Так, 13 квітня у бухті працювали два крани, а 14 числа підключилися і буксири.

Як розповіли у диспетчерському пасажирському флоті севастопольського підприємства «Севелектроавтотранс», 15 квітня вранці командування чф рф зупинило рух пасажирських катерів, які з'єднують береги довгої та вузької бухти.

Вдень того ж дня так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв зазначив, що рейд перекрили через «традиційні профілактичні роботи з протипідводно-диверсійне забезпечення». Він заявив, що це був тимчасовий захід і зараз вже «все працює».

Але деяких громадян у коментарях під постом окупаційного чиновника збентежило те, що «завчасно про це ніхто не попереджає», і людям доводиться скасовувати свої плани, вже дізнаючись про перекриття бухти постфактум.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: