fbpx
Сьогодні
10:46 14 Кві 2023

Повітряні Сили: армія рф може завдати ракетного удару в будь-який день, а не лише у Великдень чи травневі свята - будьте пильними

Українцям радять не забувати про те, що російсько-окупаційні війська можуть завдати масованого ракетного удару будь-коли, і не тільки на Великдень, або, на кшталт, 1 чи 9 травня.

Про це наголосив речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Складно сказати, можуть бути (обстріли на Великдень – ред.). Хочу сказати, що їхня духовність нам усім прекрасно зрозуміла…

Нічого святого у цих людей немає. Вони можуть зробити різні провокації й на ці свята, але попереду ще їхні скрєпи первомайські, дев'ятимайські й так далі. Треба до цього готуватися, бути пильними берегти себе",наголосив полковник.

Ігнат вкотре підкреслив, що країна, яка використовує релігію як зброю масового ураження, може зробити будь-що.

Водночас Ігнат нагадав про те, що українці були морально готові до обстрілів 23- 24 лютого. Проте російські агресори здійснили масований обстріл території України за допомогою ракет та дронів в ніч на 9 березня та зранку.

Нагадаємо, керівник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк зранку заявила, що Сили оборони півдня на цей час не фіксують на своєму напрямку занадто активної підготовки ворога до обстрілів на Великдень. Однак закликають громадян бути пильними та уникати масових скупчень людей.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: