fbpx
Сьогодні
22:03 13 Кві 2023

Президент підписав указ про призначення Лисогора головою Луганської ОДА: що про нього відомо

Фото: Суспільне Житомир

Президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Артема Лисогора головою Луганської обласної державної адміністрації.

Про це пише Східний Варіант.

Новий очільник ОВА родом з Дніпра, до призначення працював заступником керівника Головного управління Нацполіції Житомирської області.

В Луганській ОВА додали, що з жовтня 2021-го до червня 2022 року Артем Лисогор був відряджений на схід України для виконання обов'язків заступника командуючого Об'єднаних Сил щодо задіяння сил та засобів підрозділів Національної поліції.

А з лютого 2022 року перебував на Луганщині та брав участь в обороні населених пунктів навколо Сєвєродонецька.

Що про нього відомо

Артем Лисогор народився 25 квітня 1983 року у Дніпропетровську. У 2004 році закінчив Національний університет внутрішніх справ у Харкові за спеціальністю "Правознавство". Службу в органах внутрішніх справ почав у червні 1999 року у Харкові курсантом Національного університету внутрішніх справ

З липня 2016 року Артем Лисогор тимчасово виконував обов'язки заступника начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області, а з вересня того ж року був призначений заступником начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Раніше він також працював на посаді заступника командира роти у полку патрульної служби поліції особливого призначення "Дніпро-1". Також мав досвід проведення та організації спеціальних навчань з відпрацювання ефективності та злагодженості дій у прикордонних районах.

З жовтня 2021 року і до червня 2022, коли Артем Лисогор обіймав посаду заступника начальника ГУ НП Житомирщини, він був відряджений на Схід України для виконання обов'язків заступника командувача Об'єднаних Сил щодо залучення сил і засобів підрозділів Національної поліції.

За час своєї кар'єри Артем Лисогор отримав звання полковника поліції. Ба більше, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України у цей період, Указами Президента був нагороджений орденами Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: