fbpx
Сьогодні
20:05 13 Кві 2023

"Гаррі Поттер" повертається: у Warner Media підтвердили, що зніматимуть серіал за всесвітом серії книг Роулінг

Фото: З відкритих джерел

Серіал за всесвітом "Гаррі Поттера" замовив сервіс Max, що стане об'єднанням стримінгів HBO Max і Discovery+.

Це рішення підтвердили у Warner Bros. Discovery.

Як розповідають, серіал стане "точною адаптацією" серії книг Джоан Роулінг. До того ж письменниця також буде виконавчим продюсером проєкту.

Роулінг повідомила, що нова екранізація забезпечить історіям про Гаррі Поттера "таку глибину й деталізацію, яку можуть дати лише довгі телевізійні серіали".

Кожен із сезонів серіалу відповідатиме одній із семи книжок "Гаррі Поттера". Довший хронометраж має дозволити серіалу більш детально розкрити світ книжок Джоан Роулінг, більшість з яких сягає 500 й більше сторінок, вважає Bloomberg.

У заяві компанії наголосили, що серіал виходитиме упродовж десятиліття із новим акторським складом.

Стримінговий сервіс Max, що об'єднає платформи HBO Max і Discovery+, почне роботу 23 травня 2023 року в США. Спочатку новий сервіс розгортатимуть на тих ринках, де вже був доступний HBO Max.

За інформацією Bloomberg, у Warner Bros. сподіваються, що серіал про Гаррі Поттера стане "наріжним каменем" нової стримінгової стратегії. Вона, імовірно, полягає в тому, щоби генерувати фільми й телевізійні серіали, засновані на історіях і персонажах, які вже відомі глядачам.

Довідка

"Гаррі Поттер" – це серія книжок англійської письменниці Джоан Роулінг про чарівника Гаррі Поттера. За більш як 25 років по всьому світу продати понад 600 мільйонів копій книжок серії.

Вісім фільмів, які зняли за сюжетом книг, зібрали лише з продажу квитків по всьому світі більше 7,7 мільярда доларів.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: