fbpx
Сьогодні
16:21 12 Кві 2023

Uklon у своєму застосунку запустив функцію регулярних донейтів на ЗСУ

English version here

У застосунку Uklon з'явилася функція регулярних донейтів на ЗСУ, де користувачі можуть обрати фіксовану суму, яку списуватимуть після кожної поїздки на благодійні збори для української армії.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

Уже понад рік в Україні йде війна. Українці вже стали не такими вразливими як на початку вторгнення росії. Ми зрозуміли, що під час війни можна жити. Наші нерви трохи заспокоїлись.

Дехто почав подумки перекладати відповідальність на інших. Багато хто не довіряє організаторам збору коштів для військових.

Усі попередні причини — це логічний наслідок виснаженості від війни.

Але така втома може стати загрозою для майбутнього. Ми змогли дати відсіч ворогу саме тому, що були згуртованими як бджолиний вулик. Якщо про неї забути — можна втратити історичний шанс на зміни. Тому допомога армії має бути систематичною. 

Яке рішення?

Станом на кінець жовтня 2022 року 51% українців продовжували регулярно або час від часу донейтити гроші волонтерам та Збройним силам України. Такими діями громадяни пришвидшують перемогу.

Застосунок Uklon також долучився до допомоги. У ньому запрацювала функція регулярних донейтів на ЗСУ, де користувачі можуть обрати фіксовану суму. Її списуватимуть після кожної поїздки на благодійні збори для української армії.

Як це працює?

Як підключити цю функцію?

  • У застосунку Uklon потрібно натиснути кнопку "Донат" на головному екрані та обрати новий розділ "Регулярний донат на перемогу".
  • Після цього вказати будь-яку суму та прив'язати банківську картку, з якої списуватимуть донат після кожного замовлення.
  • Кошти списуватимуть додатково до вартості поїздки.
Uklon

Фото: Uklon

Кількість здійснених донейтів можна буде переглянути в історії замовлень.

Скасувати регулярні донейти, відредагувати суму або змінити банківську картку можна буде у будь-який момент через кнопку "Донат".

На цей час регулярним донейтом можна підтримати збір "Люті пташки" від фонду Dignitas та Uklon, у межах якого збирають на понад 1000 ударних FPV-дронів від українських виробників.

Детальні правила оформлення регулярних донейтів можна знайти за цим посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: