fbpx
Сьогодні
Відео 21:57 09 Кві 2023

На Донеччині воїни ЗСУ феєрично поцілили по САУ росіян

Фото: скриншот із відео.

У Донецькій області бійці 59-ї мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка відстежили ворожу САУ та влучно скоригувала по ній вогонь артилерії.

Як пише Рубрика, відео роботи наших бійці опублікував на фейсбук-сторінці міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У підсумку робота завершилась успішним вибухом на позиціях ворожої армії.

Перші кадри запису показують російську САУ. За допомогою безпілотника FlyEye наші артилеристи визначили точні координати САУ і вдарили по ній.

Безпілотник FlyEye — пристрій польського виробництва, який з перших днів війни допомагає ЗСУ протистояти ворогу. Дрон здатен летіти на відстань до 160 км з максимальною швидкістю 120 км.

На кошти United25 було придбано 20 дронів FlyEye, які вже надійшли до ЗСУ.

Довідка

59-та окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка – військове з'єднання Збройних сил України, що підпорядковане оперативному командуванню "Південь".

Сформоване у 2014 році на основі 9-го, 10-го та 11-го окремих мотопіхотних батальйонів (колишніх батальйонів територіальної оборони). Управління бригади розташоване у місті Гайсин.

З 6 травня 2020 року, бригада носить почесну назву на честь Якова Гандзюка – українського військового діяча часів Перших Визвольних змагань, отамана бригади армії УНР (Центральна Рада).

Нагадаємо, аеророзвідники знищили спостережний пункт росіян на Донбасі.

Також  ЗРК NASAMS збили в Україні за 5 місяців роботи понад 100 ворожих ракет і дронів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: