fbpx
Сьогодні
09:05 08 Кві 2023

Для контролю відділу продажів українська платформа Ringostat застосувала штучний інтелект: для кого це рішення

English version here

Українська платформа телефонії, колтрекінгу та наскрізної аналітики Ringostat запустила новий продукт на основі штучного інтелекту для контролю відділу продажів.

Про це повідомляє ШоТам.

У чому проблема?

Основа контролю відділу продажів і навчання нових співробітників – це прослуховування дзвінків. Але такий процес забирає багато часу. Пів години на аналіз п'ятихвилинної розмови – це реальні дані з досвіду Ringostat. І це за умови, що керівник дуже стисло описує слабкі місця та поради.

Яке рішення?

Відтепер керівникам не потрібно витрачати час на прослуховування записів розмов, щоб оцінити роботу менеджерів.

"Я довгий час мріяв про можливості використання AI в Ringostat. Ще у 2015 році ця ідея була записана у планах розвитку нашої платформи.

Щойно ми побачили можливість впровадити ШІ у Ringostat, відразу почали робити тести.

Результат просто захоплював, але потрібен був час на складання правильних запитів, автоматизацію, вструктурування відповіді. Ringostat AI, звісно, буде розвиватися й великими темпами", зазначив CVO і засновник Ringostat Олександр Максименюк.

Як це працює?

Розробники зазначають, що Ringostat AI зможе розв'язати проблему тривалого аналізу дзвінків, адже продукт допоможе суттєво заощадити час на контроль команди.

ШІ перекладає діалог з мови комунікації на мову, зрозумілу користувачу, аналізує, розшифровує та навіть надає поради щодо подальших кроків.

"Ringostat AI чимало допомагає і нам самим. Раніше за відсутності польськомовного тімліда було важко контролювати, як відбуваються розмови з клієнтами з Польщі. А тепер ми маємо текстовий переклад кожної розмови – тож ця проблема вирішилась", наголосив Костянтин Червяков, ССО Ringostat.

Приклад роботи ШІ

Приклад роботи ШІ. Фото: ШоТам

Яку інформацію надає Штучний інтелект про виклик

  • Розшифровка діалогу, перекладена англійською мовою. Це допоможе зрозуміти, як команда працює з іноземними покупцями — навіть, якщо керівник не володіє їхніми мовами. А розшифрований текст буде ще легше сприймати візуально, ніж на слух.
  • Оцінка, чи потрібно приділити увагу діалогу (від 1 до 10), і стислий опис, чому саме.
  • Перелік ключових моментів розмови.
  • Поради з кращими наступними кроками, які має здійснити менеджер після розмови. Наприклад, надіслати документи клієнту.
  • Помилки спеціаліста під час розмови та стислий опис її сенсу.
  • Висновок, чи менеджеру вдалося виконати завдання клієнта, та прогнозує ймовірність продажу.
  • Загальний настрій розмови — наприклад, позитивний, нейтральний, негативний. Настрій також фіксується за обома учасникам діалогу.

Для кого буде корисним це рішення

Продукт працює з аудіозаписами розмов, що здійснює платформа Ringostat. Він надає звітність як за кожним дзвінком, так і вибірку за всіма діалогами. Так миттєво можна побачити, на які дзвінки звернути увагу.

Рішення буде корисним для малого та середнього бізнесів. Адже допоможе покращити якість обслуговування, докладаючи до того менше зусиль.

Також розшифровка найвдаліших діалогів — хороша база для навчання новачків.

Приклад роботи ШІ

Приклад роботи ШІ. Фото: ШоТам

Довідка

Ringostat — це частина Netpeak Group, українська платформа колтрекінгу, телефонії та наскрізної аналітики. У портфоліо клієнтів Ringostat понад 1300 компаній. Серед них Peugeot, Mercedes-Benz, Jooble, OLX.

120 топових digital агенцій є партнерами Ringostat і використовують його в роботі щодня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: