fbpx
Сьогодні
13:22 20 Бер 2023

Ворог постійно намагається оточити Авдіївку, але зазнає великих втрат, — Сили оборони

Фото: Скріншот

російські загарбники постійно намагаються оточити Авдіївку на Донеччині, але зазнають там великих втрат.

Про це повідомив керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини", передає "Укрінформ".

"Ворог постійно зараз намагається оточити Авдіївку. Я погоджуюсь з британськими колегами (дані британської розвідки – ред.), що Авдіївка може найближчим часом стати другим Бахмутом. Але на даний момент не все гаразд у російських підрозділах, які атакують на цьому напрямку. Ворог там використовував уже останні резерви, які має, і зазнає великих втрат", – сказав Дмитрашківський.

За його словами, на цьому напрямку росіяни зазнають серйозних втрат як особового складу, так і техніки. Лише за минулу добу ворог втратив там близько трьох рот особового складу, зазначив Дмитрашківський.

"Штурми, які відбувалися у напрямку Авдіївки, вони усі однотипні. Ворог атакує з однієї і тієї ж посадки і дуже прогнозований. Саме тому українським військовим вдається боронити свої позиції", – додав він.

Довідка

Британська розвідка відзначає тактичну схожість ситуації, яка складається зараз під Авдіївкою, із триваючою обороною Бахмута.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: