fbpx
Сьогодні
Фото, відео 09:45 09 Бер 2023

Ракетна ворожа атака на Львівщині: зросла кількість загиблих до 5 осіб

English version here

Фото: ДСНС

Унаслідок масованої російської атаки вночі та вранці, 9 березня, на Львівщині у Золочівському районі загинули п'ятеро людей.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Львівської ОВА Максима Козицького, на Золочівського міського голову Ігоря Гриньківа в ефірі національного марафону новин.

"У Золочівському районі ворожа ракета впала у житловій зоні. Почалася пожежа. Її уже загасили.

На цей момент відомо про чотирьох загиблих. Це четверо дорослих людей. Двоє чоловіків та двоє жінок", повідомляв раніше очільник області.

Фото: ДСНС

Пізніше, о 9:20 Козицький повідомив, що кількість загиблих зросла до п'яти. Рятувальники під завалами виявили тіло ще одного чоловіка – 1963 року народження.

Фото: ДСНС

Голова ОВА зазначив, що в момент падіння ракети загиблі перебували у себе вдома. За слів очільника області, пожежа знищила три житлові будинки, три автомобілі, гараж і кілька господарських будівель.

Фото: ДСНС

Своєю чергою Золочівський міський голова Ігор Гриньків повідомив, що трагедія сталася у селі Велика Вільшаниця.

Фото: ДСНС

"Ракета впала на 2 житлові будинки. Вщент знесені будинки, вщент знищені. З 4 ранку працюють рятувальники, мешканці, поліція. Недавно знайшли тіла 4 загиблих. П'ятого мешканця шукають ще зараз рятувальники під завалами", повідомив міський голова.

Довідка

Нагадаємо, 9 березня, вночі, в Україні було оголошено повітряну тривогу. У деяких областях були вибухи, атаковано об'єкти енергетичної інфраструктури.

У столиці вранці в Святошинському та Голосіївському районах пролунало кілька вибухів. Зайнялися автомобілі у дворі житлового будинку, двоє людей постраждали.

На Львівщині у Золочівському районі російська ракета влучила у житлову зону, на цей час відомо про 4 загиблих.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: