fbpx
Сьогодні
20:38 26 Лют 2023

Президент ФК "Полісся" Буткевич: Хлопці у команді спілкуються з Усиком та бачать його професійне відношення до справи

Президент «Полісся» Геннадій Буткевич поділився думкою про чемпіона WBA, WBO, IBA та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО), який на початку минулого року зіграв за житомирців на турнірі Winter Cup.

«Ми з Усиком спілкуємося вже давно, і навіть можна сказати, що дружимо, хоча різниця у віці у нас велика. Він футбол любить, коли він приходив на тренування, бо було помітно, що навички у нього пристойні.

Розмовляли з ним. Він розповів, що у дитинстві грав у футбол, «Динамо» було його улюбленою командою. Тому йому було запропоновано зіграти минулого року. Я вважаю, що його вихід був вдалим.

Хлопці у команді спілкуються з Усиком та бачать його професійне відношення до справи. Кажуть, що 31 або 32 роки – вже старий, але він у 36 сидить 4 хвилини 45 секунд під водою. Нехай хтось з молодих просидить. У нього професійне відношення до справи», — сказав Геннадій Буткевич в інтерв'ю президенту Вереса Івану Надєїну для ютуб-каналу Football Manager.

Житомирське Полісся вийшло у плей-офф Першої ліги. Після першої частини чемпіонату команда Буткевича посідає друге місце у турнірній таблиці з 16 очками в активі. Лідирує – Оболонь-Бровар, які набрали ті ж 16 балів, але мають найкращу відмінність забитих та пропущених голів.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: