fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:15 16 Лют 2023

Як потрапити на лікування до Туреччини

Туреччина — не лише популярний курорт для відпочинку, а й популярний напрямок медичного туризму. Туреччина, на відміну від провідних європейських клінік, не лише не поступається їм за якістю медичних послуг, а й вирізняється оптимальною ціною, яка в середньому на 30-40% нижче ніж в інших європейських клініках. 

Для отримання схвалення на лікування за кордоном, варто підготувати всі необхідні висновки від вітчизняних лікарів, результати обстежень, медичну страховку (якщо вона є в наявності) , зробити переклади та надіслати запит до клініки. Після підтвердження діагнозу від закордонних партнерів, здійснюється запис клієнта на обстеження та підготовка до поїздки пацієнта за кордон. 

У Туреччині розвинені практично всі популярні медичні напрямки, як-от онкологія, нейрохірургія, ортопедія, стоматологія тощо. Тому багато іноземців, зокрема українців, обирають лікування в Туреччині. Однією з клінік, яка користується популярністю серед українців, є Anadolu. 

Anadolu — клініка в Туреччині, яка є стратегічним партнером госпіталю John Hopkins Medicine у США, який є світовим лідером в області лікування раку. Клініка має міжнародні акредитації OECI, ESMO, JCI та входить до ТОП-10 MTQUA (Незалежна міжнародна організація з оцінки якості медичного туризму). Anadolu спеціалізується на лікуванні за напрямами онкологія та хірургія, використовуючи найсучасніше обладнання, як Varian Edge, Accuray Cyberknife M6, Radixact тощо. 

Як потрапити на лікування до Туреччини

Обираючи медичний центр Anadolu, пацієнти отримують ряд суттєвих переваг:

  • консультація у лікарів зі світовим ім'ям;
  • обстеження на унікальному обладнанні останнього покоління;
  • регулярний контроль здоров'я пацієнта після повернення додому;
  • надання безкоштовної другої думки;
  • особистий координатор та цілодобовий супровід;
  • допомога в організації перельоту, проживання та візового процесу;
  • безкоштовний трансфер з та до аеропорту;
  • допомога перекладача.

В Anadolu є власний міжнародний відділ із понад 150 координаторами та перекладачами, які турбуються про пацієнтів з-за кордону. Вони допоможуть вам з медичними документами, нададуть інструкцію з відправки необхідних файлів та дадуть відповіді на питання, якщо такі виникнуть. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: