fbpx
Сьогодні
20:17 14 Лют 2023

Українські бійці не збираються здавати російським загарбникам Бахмут, – лейтенант Назаренко

Українські бійці не збираються здавати російським загарбникам Бахмут у Донецькій області, у місті організована багатоешелонована оборона.

Джерело: заступник командира батальйону "Свобода", лейтенант Нацгвардії України Володимир Назаренко в ефірі програми Свобода Live, "Радіо Свобода".

"Я хотів би запевнити вас, що виходити з міста ніхто не збирається. Місто обороняють на кожній вулиці. Кожна вулиця, кожна будівля – це є фортеця. Дуже гарні укріплення по всьому місту. Я не хочу розкривати, де вони, як вони облаштовані, але, повірте: багатоешелонована оборона.

І якщо ворог десь на околицях міста веде зараз активні, дуже динамічні, дуже напружені бої, – а це є приватний сектор і декілька багатоповерхівок теж на півдні, на сході від міста, – але загалом в "серце" міста ворог не пройшов. Він пробує просочуватися, але його там немає. Власне, "серце" міста, центр міста, західні околиці зокрема під надійним контролем. Українські сили є господарями цього міста. Поки, говорити про те, що там йдуть повноцінні вуличні бої, як нам довелося вести в Сєверодонецьку або в Рубіжному, – такого немає. Адже є доволі надійна оборона в самому місті", – сказав він.

Назаренко переконаний, що "ворожі сили рано чи пізно закінчаться", і ворог уже "змушений вводити все нові і нові з'єднання після того, як попередні частини були розбиті".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: