fbpx
Сьогодні
18:21 14 Лют 2023

Президент України зустрівся з главою МЗС Канади

Президент Володимир Зеленський обговорив з міністром закордонних справ Канади Мелані Жолі, яка перебуває з візитом у Києві, оборонні потреби України та подякував за підтримку.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі.

"Під час зустрічі з міністром закордонних справ Канади Мелані Жолі розповів про першочергові потреби Сил оборони України. Детально обговорили подальшу взаємодію у сфері безпеки та оборони. Підтримка Канади української армії є неоціненною у ці важкі для нас часи", – зазначив Президент.

Зеленський також висловив вдячність уряду Канади і всьому канадському народу за тепле ставлення до українців і потужну допомогу Україні.

Зеленський також висловив упевненість у тому, що переважна більшість держав світу підтримає резолюцію Генеральної Асамблеї ООН, яку запропоновано ухвалити до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Співрозмовники обмінялися думками щодо кроків, які необхідно здійснити, щоб прискорити відбудову визволених регіонів, а також щодо питання розмінування територій, де велися бойові дії.

Окрему увагу було приділено необхідності притягнення до відповідальності винних у злочині агресії, а також роботі, що ведеться в цьому напрямі.

Сторони обговорили питання євроатлантичної інтеграції України.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: