fbpx
Сьогодні
20:39 13 Лют 2023

Напередодні "Рамштайну" головнокомандувач ЗСУ телефоном поспілкувався з генералом Каволі: "Поділився баченням нашої Перемоги"

English version here

Напередодні засідання контактної групи з питань оборони у форматі "Рамштайн" головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі.

Про це головнокомандувач ЗСУ повідомив на своїй facebook-сторінці.

"Обговорили питання постачання міжнародної військової допомоги Україні та підготовки наших підрозділів на території країн-партнерів. Поділився оцінками оперативної обстановки на фронті російсько-української війни і планами стосовно подальших дій".

Він додав, що подякував генералу Каволі "за глибоке розуміння ситуації", а також поділився своїм баченням української перемоги.

"Перемога України означатиме не тільки звільнення її територій, але й створення таких умов і таких Збройних Сил, які не дадуть росіянам змоги будь-коли у майбутньому напасти на нашу державу".

Довідка

Нова зустріч партнерів Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" запланована на 14 лютого в штаб-квартирі НАТО.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг перед дев'ятим засіданням Контактної групи з питань оборони України закликав не дозволити росії перехопити ініціативу на полі бою.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: