fbpx
Сьогодні
14:30 12 Лют 2023

В окупованому Мелітополі російські окупанти чіпляються до неповнолітніх, - очільник міста

На Запоріжжі у тимчасово окупованому Мелітополі до дівчат-підлітків та молодих жінок, не соромлячись, пристають російські вояки. Саме така ганебна поведінка загарбників стає однією з причин виїзду з міста.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на заяву мера Мелітополя Івана Федорова в ефірі телемарафона.

"Вчора я зустрічався з дітьми, які виїхали. Одна дівчинка, якій 16 років, сказала, що вона виїхала по тій простій причині, що кадировці та інші російські військові почали приставати до дітей 16-17 років. Це той факт, що я вчора почув від нашої дівчинки, що виїхала з тимчасової окупації", – розповів очільник Мелітополя.

Як пише "РІА Мелітополь", це не єдиний такий випадок.

Є свідки того, як машина з осетинами зупинялися прямо на зупинці громадського транспорту в нижній частині Мелітополя і загарбники чіплялися до молоденької жінки, довівши її до сліз.

Це трапилось на зупинці громадського транспорту, стоять люди, чекають маршрутки. Через дорогу троє осетинів у військовій формі сідають у джип і з різким розворотом і вереском шин підкочують до зупинки. Той, що на пасажирському був, через вікно покликав дівчину, яка стояла на зупинці, і почав її "уламувати".

"Це внизу на ринку, там через припарковані машини і так не проїхати, а ці своєю "дупою" перекрили дорогу. Стоїть уже затор із невеликої вантажівки, маршрутки і трьох легкових – чекають, коли осетини "нафліртуються", – розповів очевидець.

Нагадаємо, що російські загарбники обладнали на території окупованого Мелітополя Запорізької області п'ять катівень, де, за підтвердженими даними, застосовують для тортур людей електрику та стріляють по кінцівках.

Окрім того, російські вояки зазнають величезних втрат на лінії фронту, зокрема і в Запорізькій області. Тому громадські лікарні в окупованих районах України перетворені ними на військові госпіталі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: