fbpx
Сьогодні
16:14 11 Лют 2023

У Хмельницькому більш ніж половина споживачів досі без електроенергії

Фото: PIXABAY

У Хмельницькому більш ніж половина споживачів досі без електроенергії після російської ракетної атаки, відбуваються аварійні відключення.

Про це повідомив у Телеграмі Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

«Після чергової терористичної атаки ситуація з енергопостачанням залишається складною. Понад 50% споживачів без електропостачання. Найскладніша ситуація на частині Південно-Західного мікрорайону та частині Гречан. В цих мікрорайонах ми виставили мобільні пункти обігріву, 24 генератори, мобільну польову кухню та «буржуйки». Графіки погодинних відключень не діють. Обленерго застосовує аварійні відключення», – поінформував він.

За словами Симчишина, ремонтні роботи тривають, зробити заплановане вчора не вдалося через майже шість годин повітряних тривог.

«До вечора енергетики планують дати живлення в усі мікрорайони. Подача електроенергії буде здійснюватися погодинно», – зазначив міський голова.

Щодо надання комунальних послуг у місті, то, за даними мера, частина котелень працює на генераторах і когенераційних установках, тому тепло подається усім споживачам. Водопостачання і каналізаційне господарство працюють повністю.

Також Симчишин поінформував, що внаслідок ракетного удару пошкоджено 27 вікон у двох навчальних закладах, вікна та будівлі на комунальному підприємстві, понад 80 вікон у багатоповерхових будинках, десятки вікон у приватному секторі.

Довідка

У п'ятницю, 10 лютого, через російські ракетні удари по цивільній інфраструктурі України зупинився один із блоків Хмельницької АЕС.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: