fbpx
Сьогодні
21:37 09 Лют 2023

Нетрадиційні цінності: в російському фільмі про Чебурашку російський депутат виявив пропаганду ЛГБТ

Фото: Подъём

Російському актору, який є депутатом держдуми рф, не до вподоби виявилося те, що головний персонаж стрічки Чебурашка називає Дядю Гену мамою.

Таку заяву російського депутата цитує Telegram-канал "Подъем".

Депутат держдуми рф Дмитро Пєвцов заявив, що у новому російському блокбастері, знятому за мотивами відомого російського мультфільму, немає позитивних героїв-людей.

Мало того, стосунки Чебурашки з іншим персонажем, садівником Геннадієм Петровичем дуже сумнівні.

Російський актор побачив у поведінці героїв фільму пропаганду "нетрадиційних цінностей". На його думку, вона погано впливатиме на дітей після його перегляду.

"Те, що нам дорослим смішно, на дітей діє пролонговано. Ми сміємося з того, що Чебурашка називає Дядю Гену мамою. Начебто смішно, так?

А для дітей це такий маленький сигнальчик, що тато, мама – не має значення. Чоловік може бути мамою. Ось такі ось дзвіночки, непомітні, наче невидні.

Я вже не говорю про вульгарність і відверті, власне кажучи, придумані та неприємні історії всередині сім'ї", – розкритикував фільм 59-річний російський актор-путініст.

До речі, він називає представників ЛГБТ-спільноти "ворогами росії".

Також відомо, що Пєвцов підтримав повномасштабне вторгнення рф в Україну. Зараз він перебуває під персональними міжнародними санкціями.

Нагадаємо, президент росії володимир путін доручив Мінкульту країни показувати у кінотеатрах документальні фільми про війну в Україні та "боротьбу з поширенням неонацистської та неофашистської ідеології".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: