fbpx
Сьогодні
23:05 05 Лют 2023

У Києві на автозаправці ОККО з’явився 30-метровий мурал із українським Shark. ФОТО

Мурал із зображенням військового з'явився на одному зі столичних АЗК мережі ОККО – на перетині вулиць Богатирської та Лугової. Зображення вкриває всю стіну заправки, сягаючи 30 метрів у довжину та 9 метрів заввишки. На плечі військовий тримає свого помічника – безпілотник ШАРК. 

ОККО та фонд «Повернись живим» з листопада акумулюють кошти на придбання 25 розвідувальних комплексів для ЗСУ. На сьогодні вже зібрано на 14 таких комплексів. Нагадаємо, ОККО відраховує по 1 гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95/DIESEL на безпілотні розвідкомплекси ШАРК. Також можна долучитися і прямими донатами на окремий рахунок фонду.

«Створюючи артоб'єкт, ми прагнули висловити вдячність нашим захисникам і захисницям. А також всім українцям, хто долучається до нашої ініціативи «ОКО ЗА ОКО», хто заправляється Pulls`ами помсти та донатить кошти. Після перемоги мурал нагадуватиме про силу і згуртованість українського народу», – каже директор департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

У Києві на автозаправці ОККО з'явився 30-метровий мурал із українським Shark

В основі муралу – одне із зображень ШАРКу, які виклали у соцмережах українські ілюстратори, та підтримали кампанію флешмобом. Як зазначають в ОККО – обрати одну з робіт було складно, оскільки всі вони патріотичні, креативні, зупинилися на ілюстрації авторки під ніком Дарця Зіронька. 

ШАРК – це сучасна розробка української компанії «Укрспецсистемс» із партнерами, яка має низку технологічних переваг перед аналогами, здатна ефективно коригувати вогонь артилерії, зокрема й систем залпового вогню HIMARS. 

До складу одного комплексу входить наземна станція управління на базі спеціально прохідного мікроавтобуса, безпілотні літальні апарати і пускова установка. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: