fbpx
Сьогодні
23:12 05 Лют 2023

70 родин повернуться додому: ROZETKA разом із Visa долучаються до відбудови України

З 5 березня 2022 року й до кінця окупації Київської області будинок у селі Бузова обстрілювали російські танки й важка артилерія. Постраждав фасад, стіни, вікна, майже повністю згорів дах. ROZETKA разом із Visa запустили акцію серед своїх клієнтів, щоб дозбирати кошти на відновлення будинку, яким опікується платформа UNITED24. 

Механіка акції проста: 50 гривень з кожної покупки на сайті ROZETKA на суму від 500 гривень, оплаченої карткою Visa будь-якого українського банку,  підуть на відновлення будинку по вулиці Центральній, 17-Е в с. Бузова Бучанського району Київської області. Це один із будинків, на відновлення яких збирає кошти президентська фандрейзингова платформа UNITED24. Збір триватиме з 1 по 14 лютого.

«Точки видачі ROZETKA стали для наших клієнтів "пунктами незламності", де вони можуть зігрітися, підзарядити свої гаджети, а інколи й закип'ятити чайник, поки вдома немає світла та зв'язку. Проєкт зі збору коштів для відновлення житла — наш новий крок на підтримку українців. Понад 200 людей із 70 квартир чекають повернення додому. Ми сподіваємося закрити цей збір дуже швидко і дякуємо усім, хто долучається», — каже Владислав Чечоткін, співзасновник ROZETKA.

70 родин повернуться додому: ROZETKA разом із Visa долучаються до відбудови України

«Будинок у селі Бузова — одна з вісімнадцятьох будівель, які потрапили до першого проєкту платформи UNITED24 з відновлення багатоквартирного житла. Донори з усього світу вже пожертвували понад 500 000 000 гривень. Тож на деякі будинки збір закритий, а на деякі залишилося зібрати невеликі суми. Наприклад, до завершення збору для села Бузова потрібно всього 3 000 000 гривень з 20 000 000. Ми дякуємо ROZETKA, Visa та всім клієнтам брендів, які допоможуть повернути людям не тільки житло, а й відчуття, що вони не самі у своїй біді», говорить Ярослава Гресь, координаторка UNITED24.

«Соціальна відповідальність бізнесу — один зі стовпів, на яких тримається Україна в ці складні часи. З початку війни Visa ініціювала та долучилася до багатьох благодійних кампаній в Україні, допомагаючи малому та середньому бізнесу, а також вразливим категоріям населення. А тепер завдяки надпростій механіці будь-хто може докласти цеглинку до відбудови України й стати благодійником, оплачуючи покупки на ROZETKA картками Visa», — говорить Світлана Чирва, віцепрезидентка та регіональна менеджерка Visa в Україні та Молдові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: