fbpx
Сьогодні
12:31 01 Лют 2023

В організаторів вечірок, на яких принижували дівчат, правоохоронці проводять обшуки

В організаторів п'яних вечірок, на яких могли накачувати снодійним та принижувати дівчат, працівники поліції проводять обшуки.

З посиланням на пресслужбу Національної поліції про це пише Рубрика.

Зазначається, що щойно в мережі з'явилася фотографії та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат, поліцейські відразу розпочали відпрацювання.

Наразі правоохоронці вже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатої справи проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у Києві та ще одному регіоні.

Зокрема, оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

Зазначимо, що соціальні мережі обурила історія з п'яними вечірками. Повідомлялося, що група хлопців з Івано-Франківська приїхала до Києва, де влаштовувала вечірки, на які кликали дівчат. Там їх, ймовірно, накачувати алкоголем та снодійним. Молоді люди кривдили та знущалися з непритомних дівчат, знімали це на відео та викладали у соцмережу.

у Києві хлопці влаштовували вечірки

Довідка

У Житомирській області поліція викрила наркокартель.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: