fbpx
Сьогодні
17:32 29 Січ 2023

ЗМІ: на Запоріжжі поблизу окупованого Мелітополя підірвано міст: можливо, з військовим вантажем

29 січня в Запорізької області поблизу тимчасово окупованого Мелітополя було підірвано міст.

Про це пише Рубрика з посиланням на Telegram-канал РІА-Мелітополь.

Удар було завдано з РСЗВ HIMARS біля села Світлодолинське Мелітопольського району.

"У результаті атаки рашисти підраховують втрати в техніці та живій силі. Ймовірно, у момент "прильоту" шляхопроводом перевозили військовий вантаж. Поряд із селом Долинським проходить залізнична магістраль, яку російські фашисти використовують для постачання своїх військ", – йдеться у повідомленні.

Видання пише, що так звана "окупаційна влада", зокрема гауляйтер Володимир Рогов, традиційно почали "стогнати" про нібито загиблих цивільних. За словами російського посіпаки, по мосту вдарили під час "ремонтних робіт", тому на місці є втрати.

"Але вірити йому не варто. Усі вже давно переконалися, що ЗСУ завдають абсолютно точних ударів виключно по військових цілях", – наголошує РІА-Мелітополь.

Підтвердження Генштабу поки що не було.

Довідка

Сьогодні в районі Кам'янського по дорозі із окупованої Василівці Запорізької області на міні підірвався автомобіль із місцевими мешканцями.

У Мелітополі і Токмаку Запорізької області лікарні переповнені пораненими російськими солдатами. Тож, заяви про "успішний наступ" російських військ на Запорізькому напрямку не мають нічого спільного з реальністю.

За даними британської розвідки, росіяни поширюють інформацію про нібито успіхи у районі Вугледара (Донецька область) та Оріхова (Запорізька область). Проте ці заяви є фейками.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: