fbpx
Сьогодні
16:44 29 Січ 2023

Архів "Газпрому" зламали українські хакери та отримали доступ до тисяч файлів

Фото: GettyImagеs

російську групу компаній ТОВ "Газпром" атакували  українські хакери, вони отримали доступ до інформації щодо одного з найбільших газових родовищ росіян.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram IT ARMY of Ukraine.

Відомо, що хакери зламали архів об'ємом в 1.5 Гб та отримало доступ до 6000 файлів. В них міститься інформація про випробування та буріння на Ковиктинській свердловині, що в Іркутській області. Вона вважається одним з найбільших газових родовищ РФ.

"IT-армією України отримано доступ до інформації щодо діяльності найбільшого наповнювача держбюджету, а відповідно головного спонсору тероризму та вторгнення в Україну – ТОВ "Газпром". Архів місткістю 1.5 Гб містить понад 6 тис. файлів групи компаній "Газпром" щодо фінансово-господарської діяльності, а саме звіти про випробування та буріння, впровадження та налаштування автоматизованих систем на Ковиктинській свердловині (Іркутська обл), яка рахується одним з найбільших газових родовищ РФ", – сказано в повідомленні.

Довідка

IT-армія України – це спільнота IT-фахівців, створена наприкінці лютого 2022 року для нейтралізації ворога в інформаційному та кіберпросторі. До її складу входять понад 200 тисяч волонтерів-фахівців – як українських, так і іноземних.

3 листопада українська ІТ-армія отримала доступ до мереж центрального банку російської федерації.

Початкові онлайн-плани президента росії володимира путіна, схоже, не справдилися. росія програла інформаційну війну в Україні, як і наземну, пише британська розвідка.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: