fbpx
Сьогодні
16:42 26 Січ 2023

Народного депутата Тищенка виключили з партії "СН" через поїздку за кордон: подробиці

Народного депутата Миколу Тищенка звільнили з посади заступника голови фракції після його анонсованої поїздки до Таїланду.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм голови партії "Слуга народу" Олени Шуляк.

"Керуючись положеннями п.9.1.22 статті 9 Статуту Партії !Слуга народу", ухвалила рішення про виключення народного депутата Миколи Тищенка з Партії", зазначила вона у повідомленні.

Раніше Глава фракції Слуга народу Давид Арахамія, планують звільнити з посади заступника голови фракції Миколу Тищенка через його поїздку до Таїланду.

Микола Тищенко

Він жорстко зазначив у дописі про те, що не всі розуміють ( йде мова про Тищенка – ред.), чим повинні займатися народні депутати під час війни.

Очільник франції ще раз наголосив, що після цього "до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни".

Раніше пресслужба посольства України в Таїланді повідомила про те, що 27 січня в готелі Novotel у Бангкоку запланована зустріч народного депутата, заступника голови парламентської фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка з представниками української громади для "обговорення питань покращення взаємодії".

Нагадаємо, 23 січня президент Володимир Зеленський повідомив про рішення РНБО, згідно з яким чиновникам заборонили виїзд за кордон, за винятком службових відряджень

"Хочуть відпочивати зараз – відпочиватимуть поза державною службою. За кордон їздити на відпочинок чи з якоюсь іншою недержавною метою посадовцям більше не вдасться", – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: