fbpx
Сьогодні
12:23 13 Січ 2023

BGV Charity Fund передав Бучанській школі мистецтв 40 ноутбуків та оплатили 100 стипендій дітям для навчання

Український Благодійний фонд BGV спільно з німецькими донорами — некомерційними організаціями #WeAreAllUkrainians та help alliance — відновлять Бучанську дитячу школу мистецтв імені Левка Ревуцького, а також закуплять нові музичні інструменти та техніку. Відповідна угода була підписана між Благодійним фондом BGV та Бучанською міською Радою у вересні. Загальне фінансування проєкту сягає понад 8 мільйонів гривень.

Вже на початку жовтня у Бучанській школі мистецтв було розпочато роботи. Станом на кінець року було виконано: заміну вікон, оновлення системи опалення, встановлення сучасних навігаційних елементів, облаштування інклюзивного простору, оновлення вхідної групи – ґанку, парапетів та огорожі, ремонт покрівлі, пошкодженої під час обстрілів, заміну дверей, облаштування нових музичних кабінетів, ремонтні роботи у приміщеннях школи, перепланування та облаштування центрального санвузла, заміну та ремонт комунікаційних систем.

Напередодні нового року також передали закладу партію нових музичних інструментів, 40 ноутбуків та оплатили 100 стипендій дітям для навчання у Бучанській школі мистецтв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: