fbpx
Сьогодні
10:42 11 Січ 2023

У столиці співробітники СБУ проводить перевірки в урядовому кварталі: можуть запитувати документи

Фото: СБУ

На території Печерського району Києва, зокрема, у межах урядового кварталу та прилеглих територій уранці, 11 січня, Служба безпеки України проводить контррозвідувальні – безпекові – заходи.

Про це пише Рубрика, посилаючись на сайт СБУ.

Силовики зазначили, що під час цих заходів можливі обмеження проходу та проїзду вулицями столиці, перевірка документів громадян, огляд автомобілів.

СБУ, перевірка

Фото: СБУ

СБУ просить жителів із розумінням поставитися до можливих незручностей, мати з собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години.

СБУ, перевірка

Фото: СБУ

"За безпосередньої участі представників Управління держохорони силовики:

  • проводять огляд території та окремих приміщень (помешкання, офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, закладів сфери громадського обслуговування тощо) для виявлення заборонених до обігу предметів;
  • здійснюють перевірку громадян, які перебувають на території урядового кварталу, при цьому буде посилено режимні заходи в Печерському районі".
СБУ, перевірка

Фото: СБУ

Повідомляють, що перевірки відбуваються спільно з Управлінням держохорони, Нацполіції та Військової служби правопорядку ЗСУ.

Заходи мають на меті посилити контрдиверсійний захист важливих державних об'єктів, підвищити безпеку осіб, стосовно яких здійснюється державна охорона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: