fbpx
Сьогодні
12:35 05 Січ 2023

Покупки за кордоном – як зекономити на найнеобхіднішому

З настанням війни в Україні покупки за кордоном набули особливої актуальності. Через зміну пріоритетів громадян багатомільйонної країни, руйнування інфраструктури та вимушене закриття великої кількості підприємств деякі товари стали по-справжньому дефіцитними. Високий попит та обмежені можливості здійснення поставок, а також шалені ризики змушують бізнес піднімати ціни, а споживачів – шукати альтернативні способи придбання необхідних речей за доступною вартістю.

Знайти можливості для економії дозволяють міжнародні сервіси доставки. Наприклад, у Сполучених Штатах не відчувається дефіциту потрібних нам товарів, а ціни залишаються стабільними через відсутність значних економічних потрясінь. На цьому тлі доставка товарів із США з EasyXpress дозволяє зекономити, купуючи якісну необхідну вам продукцію. 

Актуальні товари, які вигідно замовляти за кордоном

Блекаут та пов'язані з ним негаразди дещо змінили пріоритети українських покупців. Якщо раніше ми шукали здебільшого оригінальні подарунки, якісний одяг, іграшки чи новинки техніки, то сьогодні у фокусі уваги знаходяться зовсім інші товари. Нагальною потребою сьогодення є:

  • акумулятори та зарядні станції;
  • павербанки великої ємності;
  • додаткові батареї для комп'ютерів;
  • освітлювальні прилади, які можуть працювати автономно;
  • туристичне приладдя для приготування їжі;
  • спальні мішки тощо.

Подібні товари представлені в Україні в обмеженому асортименті. Окрім того, зазвичай вартість виробу тієї ж самої моделі та марки виявляється вищою, ніж за кордоном, навіть без додаткових знижок. Такі товари, як системи безперебійного живлення (генератори, електрогенераторні установки), трансформатори та їх частини, електричні акумулятори, системи супутникового зв'язку, ввозяться в Україну без сплати ПДВ та ввізного мита. В таких умовах доставка з Amazon та інших закордонних магазинів дозволяє непогано економити, адже для здійснення покупок зовсім не обов'язково виїжджати за кордон. 

Покупки за кордоном – як зекономити на найнеобхіднішому

Що потрібно для замовлення з-за кордону

Купувати товари в закордонних інтернет-магазинах простіше, ніж це здається на перший погляд. Особливо якщо у вас є надійний партнер, який швидко організує відправлення покупок та забезпечить їх отримання. Головним завданням покупця у такому випадку є правильний вибір магазину та товару, адже асортимент та ціни у продавців можуть відрізнятися. Найбільше товарів представлено на великих торгових майданчиках, таких як Amazon чи Ebay, проте потрібні вам вироби можна купувати також на сайтах виробників чи в інших спеціалізованих магазинах.

Вартість покупки необхідно сплатити продавцю. Для цього знадобиться платіжна карта, якою можна здійснити розрахунок в інтернеті в іноземній валюті. У якості адреси доставки потрібно вказати склад компанії, що організує транспортування товарів в Україну. Якщо ви замовляєте декілька різних товарів у різних продавців, працівники служби можуть об'єднати такі замовлення в одну посилку. Зазвичай у такому випадку вартість доставки стає меншою за рахунок зменшення об'єму вантажу, який пересилається. 

За бажанням кінцевого отримувача вантажу перед відправкою товарів їх якість може бути перевірена співробітниками складу. Це дозволяє заздалегідь виявити браковані чи пошкоджені товари та обміняти їх відповідно до наявної гарантії. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: