fbpx
Сьогодні
Новини компаній 10:30 04 Січ 2023

Автономність це важливо: скільки тримає заряд останній Айфон?

iPhone 14 – смартфон, з яким ви можете не тільки робити шикарні фото та використовувати можливості штучного інтелекту. Він допоможе вам залишатися на зв'язку. Гаджет оснащений інноваційними модулями інтернет та мобільного зв'язку та ємним акумулятором, який протримається навіть під час тривалих відключень світла або перебування у віддаленій від цивілізації місцевості.

Як довго може тримати заряд Айфон 2022?

iPhone 14 Pro оснащений літій-іонним акумулятором високої ємності. Залежно від моделі (а їх як і раніше 4 – стандартна, Плюс, Про та Про Макс) на одному заряді в режимі стримінгу або перегляду відео в інтернеті гаджет може працювати до 30 годин. Якщо ж ви використовуватимете смартфон лише для розмови або відправки смс, його автономності вистачить на 3-4 доби. 

Відмінний зв'язок та інші переваги девайсу

iPhone 14 Pro Max отримав одну абсолютно нову опцію – супутниковий зв'язок, з яким ви зможете залишатися на зв'язку навіть за недоступності мобільних вишок. У презентації виробник заявив, що супутниковий зв'язок буде доступний лише в опції Crash Detection, коли смартфон відправляє сигнал СОС екстрені служби у разі аварії. Якщо в цій місцевості не вдається підключитися до стільникового зв'язку, телефон автоматично підключається до супутника. Проте нещодавно з Купертіно з'явилися новини, що доступність супутникового зв'язку в США та Канаді вже вийшла за межі екстрених ситуацій. У Європі ці інновації стануть доступними незабаром. 

Як збільшити автономність гаджетів?

Збільшити час роботи гаджета без заряджання можна за рахунок використання енергоефективного режиму. Використовуйте опцію TrueTone – вона подбає не тільки про ваш зір, але і про економію заряду батареї. Найбільш енергоємні процеси – це інтернет-серфінг, перегляд та скачування, а також закачування відео. Тому якщо сигнал слабкий, не намагайтеся подивитись нове відео з котиком – відкладіть його на потім. 

Є простіший і надійніший варіант – придбати ємний повербанк, а краще – портативну зарядну станцію. Так, популярні сьогодні «ЕкоФлоу» дозволять не лише зарядити смартфон, а й підтримувати в робочому стані ноутбук, забезпечити освітлення та нагріти чай. А найпотужніші моделі дозволяють навіть запускати пральну машину чи бойлер. 

Придбати «яблучні» смартфони та портативні зарядні станції EcoFlow на вигідних умовах пропонує мережу магазинів Apple у Києві My Cloud Store. Тут демократичні ціни, гарантії якості техніки та швидка доставка у будь-яку точку країни. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: