fbpx
Сьогодні
16:12 29 Гру 2022

Експерти назвали 5 причин для купівлі робота-пилососа

В кожному сучасному будинку є десятки гаджетів, що допомагають швидше і ефективніше виконувати хатні справи. Експерти вважають, що робот-пилосос має стати одним з таких гаджетів.

Економія часу

Автоматизоване прибирання підлог дозволяє суттєво зекономити час, адже поки робот працює, людина може займатися більш складними або важливими задачами. Щобільше, в сучасних моделях є функція прибирання по графіку, тобто власнику навіть не треба бути вдома для того, щоб робот пропилососив всі підлоги в житлі. Власники такої техніки відмічають, що з появою робота-пилососа в будинку прибирання стало:

  • більш якісним;
  • забирати набагато менше часу;
  • потребувати менше сил.

Ефективність під час регулярних відключень електроенергії

Робот-пилосос має акумулятор, який заряджається тоді, коли девайс підʼєднаний до станції та в житлі є світло. Це дозволяє йому виконувати свої функції навіть тоді, коли світла нема. Цей момент користувачі відзначають як найзручніший в сучасних реаліях, адже в години, коли світло є, власнику не доводиться витрачати час на прибирання підлог.

Вологе прибирання

Суттєва частина сучасних моделей має функцію волого прибирання, що дозволяє не тільки зібрати пил і сміття, а й помити підлогу там, де це необхідно. Ця функція дозволяє зекономити вдвічі більше часу на прибиранні, адже більше не треба бігати по хаті з відром і шваброю — робот-пилосос зробить це автоматично і якісно.

Простота використання

Сучасні моделі максимально прості в управлінні, що робить їх ідеальними для користувачів будь-якого віку. Навіть дитина або бабуся впорається з цією задачею, що чудово, адже саме літні люди часто потребують допомоги з прибиранням підлоги. Щоб літні батьки більше не були вимушені таскати по дому громіздкий пилосос чи відра з водою, достатньо один раз налаштувати робот-пилосос, який вони зможуть випускати на прибирання однією кнопкою.

Нічне прибирання

На відміну від звичайних пилососів, роботи мають дуже низький рівень шуму, що дозволяє прибирати навіть у нічний час. Тиха робота не завадить ні сусідам, ні сплячим членам родини, гаджет тихенько прибере всі підлоги та відправиться на базу заряджатися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: